Diétás tanácsadás

Oktatóink, Gelencsér Adrienn és Dékei Zóra, dietetikusok a Sportkontroll Team tagjaiként egyéni diétás tanácsadás keretében, személyre szabott tanácsokkal is segítik az érdeklődőket.

Untitled-1

 

KIKET FOGADNAK DIETETIKUSAINK?

Az egyéni tanácsadás mindenkinek ajánlott, aki egészségesebb életmódra térne át, aki tudni szeretné, hány kalóriát, milyen tápanyagokat és milyen napi elosztásban érdemes fogyasztania az ideális testsúly, egészségi állapot eléréséhez.

 

Különösen ajánlott étrenddel összefüggő panaszok, helyes étrenddel kezelhető állapotok, betegségek esetén:

 • inzulinrezisztencia, PCOS (ha nem vagy tisztábban az IR-diéta alapjaival, javasoljuk, hogy először alapozó workshopunkra jelentkezz)
 • gluténérzékenység vagy más érzékenység, többféle táplálékallergia (laktózintolerancia, tejfehérje-allergia, fruktózérzékenység stb.) fennállása esetén
 • túlsúly vagy túl alacsony testsúly esetén, a testösszetétel optimalizására
 • élsportolóknak, komoly hobbisportolóknak, a legjobb teljesítmény eléréséhez
 • babát tervezőknek, (GDM-es) kismamáknak, maguk és a baba egészsége érdekében
 • Dietetikusaink kísérővel 18 év alattiakat is fogadnak!

dietek

 

A DIÉTÁS TANÁCSADÁS MENETE

Egyéni diétás tanácsadásra egyszerűen, online, a Sportkontroll weboldalán tudsz bejelentkezni.

Hogy megtalálják a számodra legmegfelelőbb szakembert, az online bejelentkezés során egy rövid kérdőívet kell kitöltened.

A tanácsadás 2 alkalomból áll:

 • Az 1., 60 perces diétás tanácsadáson testösszetétel-mérést végeznek, ezt kiértékelik és az előzetesen bekért kérdőív alapján felmérik a táplálkozási szokásaidat, egyéni igényeidet.
 • Ezt követi egy 2. (60 vagy 90 perces) találkozó, ami előtt 3 napos táplálkozási naplót kell beküldened. A találkozón részletesen elemzik a táplálkozási naplódat, javítják a diétahibákat, konkrét javaslatokat tesznek.

Ha változik az edzésterved, fontos verseny előtt állsz, megváltoznak a körülményeid (pl. várandósság, sérülés, betegség, táplálékallergia stb. lép fel), fontos lehet, hogy erre az étrended változtatásával is reagálj. Szakértőinkhez bármikor visszatérhetsz diétás kontrollra.

 

DIÉTÁS TANÁCSADÁS MINTAÉTRENDDEL ÉS BELGYÓGYÁSZATI KIVIZSGÁLÁSSAL

A Sportkontroll csomagjainak keretében kiemelt figyelemben részesülsz: egymás után, gyorsan kapod az időpontokat és pár héten belül végzel, diagnózissal és egyénre szabott terápiával a kezedben.

 • EXTRA CSOMAG megrendelése esetén a 2 alkalmas tanácsadás belgyógyászati konzultációval is kiegészül, Dr. Breyer Helgánál
 • KOMPLEX CSOMAGNAK ezen felül személyre szabott mintaétrend is része
 • 12 HETES FULL KOMPLEX CSOMAG megrendelése esetén folyamatos utánkövetéssel, személyes kontrollokkal, távkonzultációs lehetőségekkel, rendszeres testösszetétel-mérésekkel biztosítják a diétás tanácsadás és belgyógyászati konzultáció gyors és hosszú távú eredményességét

További információkért és megrendeléshez ide kattints.

 


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+