Előadás

Energizáló reggelit mindenkinek!

Legyél energiabomba egész napra!

       …..akik nem szeretnek reggelizni, ezután ez lesz a nap fénypontja!

Ezen a tanfolyamon megmutatjuk Neked, hogy mekkora mítosz az, hogy “nemvagyokreggelizőtípus” és megoldásokat mutatunk a “nincsidőomreggelizni” társaságnak!  Bevált receptek, tuti tippek az előkészítéshez, fagyasztáshoz, tároláshoz, a gyors megvalósítás érdekében!

Gelencsér Adrienn dietetikusunk egyik főszabálya, hogy reggelizni kell!

“Reggeli órákban a legrosszabb MINDENKINÉL az inzulinérzékenység, így az alfája omegája az egész napunknak a reggeli. Ha reggel, időben, egy kifogástalan összetételű étellel indítunk, akkor egész napra stabil vércukor és inzulin háztartást kapunk.”

Nem titok, hogy  a reggeli elhagyása, csökkenti a koncentrációs képességünket, negatívan hat az anyagcserénkre, azaz hamarabb hízunk, jojózunk és hajlamosabbak leszünk inzulinrezisztenciára, később akár a cukorbetegségre is. 

Ahogy egy autós kalandtúrára sem indulunk el üres tankkal, úgy a testünket se zsigereljük ki azzal, hogy a reggeli indulás előtt nem adunk neki üzemanyagot!

Adrienn pontosan tudja, hogy milyen “típusú” “reggelizők” és “nemreggelizők” vannak, gondolt is mindenre és mindenkire a menü összeállításnál. Nézzétek csak:

Ínyenceknek: mediterrán csiga, vitalizáló saláta, amikor nehéz napod lesz jól jön az energia: csicserilepényes szendvics gazdagon, étvágytalanoknak, rossz evőknek muffin boost az ajálatunk, expressz zsemlét hozunk az elfoglaltaknak és granola to go a mindig rohanóknak.  Végül belga waffle variációk a villásreggelikhez.

Ha megtelt a tanfolyam jelentkezz az info@mandulaliget.com oldalon vagy dobj egy üzenetet Adriennek!

 

Gyere és tanulj meg helyesen reggelizni!

Időtartam: kb. 3-3,5 óra
Ár: 14 800 Ft

Következő időpontok

05.12. vasárnap
11:00
Szabad helyek: 8

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+