Előadás

Kedves Anyuka, Apuka, Nagyszülő, Gondviselő, Nektek szól következő workshopunk!

Mindent a hozzátáplálásról – első rész

Közeledik a hozzátáplálás! Tudjuk, hogy elvesztél az információhalmazban. Tudjuk, hogy számodra a legfontosabb a hozzátáplálás során is a Gyermeked/Unokád! Viszont Te már nem tudod, mit tegyél, hiszen mindenki mást tanácsol, senkinek nincs Rád ideje erről beszélgetni! Talán nincs is kedved, időd, tehetséged főzni. Gyere el, segítünk Neked!

Apple-puree

Új workshop-sorozatunkban, végigvezetünk a hozzátápláláshoz kapcsolódó témákban: az elmélettől egészen a gyakorlatig.

A foglalkozást Lukasz Rebeka vezeti. Rebeka dietetikus és Anya, szülő-csecsemő kapcsolatdiagnosztika hallgató, a “Kiskanál Kommandó“ projekt alapítója, akinek idén jelent meg hozzátáplálással foglalkozó könyve a szülők számára. A művet kiváló szakember gárda fémjelzi, így biztosítva annak hitelességét és komplexitását. 

Rebeka szerint: A Gyermekünk lelki fejlődése épp olyan fontos ebben az időszakban, mint az, hogy mit adunk neki enni. A kettő szorosan összefügg, ezért tőle nem csak recepteket és konyhai praktikákat fogsz hallani! Alapelve, mely átadása a workshopjainak célja:

“Nézz a Gyermeked szemébe, és mondd el neki: “Szeretlek, és elfogadlak olyannak, amilyen vagy!” Ennek vajon mi köze a hozzátápláláshoz? Az, hogy ha ezt az elvet vallod, elkerülhető a hozzátáplálással összefüggő problémák zöme!”

Gyere el, és tudd meg, hogy a hozzátáplálás során mi a Gyermeked, és mi a Te feladatod! Készüljünk fel együtt elméletben és gyakorlatban egyaránt! A workshop végén megtanítunk arra, hogyan tudsz otthon is gyorsan, egyszerűen megfelelő ételeket készíteni Babád számára már az első pillanattól kezdve!

Kinek ajánljuk?

Kismamáknak, Apukáknak, Nagyszülőknek, akik szeretnének előre tájékozódni. Azoknak, akiknél lassan kezdődik a hozzátáplálás (0-6 hónap közötti kisgyermeke van), és akiknél már ugyan elkeződött pár hete, de úgy érzik, segítségre szorulnak. Kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Oktató: »
Időtartam: kb. 2 óra
Ár: 8 500 Ft

Következő időpontok


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+