Előadás

Tudj meg mindent a szoptatásról…

…és készülj fel magabiztosan az előtted álló időszakra!

Miért van szüksége a csecsemőnek az anyatejre? Mi vár Rád az első 6 hétben? Mi a teendőt, ha már úgy érzed fel akarod adni? – többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz Gyányi Ditta, dietetikustól.

“Kedves Anyukák/ Várandósok!

Ha lehet egy aktuálisan kedvenc témám, akkor biztosan az anyatejes táplálásra esne a voksom. De nem csak azért, mert a hozzátáplálás mellett még mindig szoptatom 1 éves kisfiamat, hanem mert kevés ilyen precíz, de mégis ösztönösen működő „gépezetet” ismerek, mint az újszülött táplálása.

Az anyatejes táplálás nemcsak az éhség csillapításáról szól. Sokkal több annál.

Megvédi a még éretlen immunrendszerrel rendelkező újszülöttet és testi-lelki kapcsolatot biztosít anya és gyermeke között. Kíváncsi vagy milyen sűrűn és milyen jelzésekre kell a babát mellre tenni? Igény szerint vagy 3 óránként? Lehet-e befolyásolni a tejed mennyiségét és minőségét táplálkozással? Lehet-e fogyókúrázni szoptatás alatt? Kimeríthetetlen téma, tengernyi információ a világhálón és a családban. Várlak szeretettel, ha érdekel az anyatejes táplálás fizikai és mentális megközelítése!

Gyányi Ditta dietetikus, pszichológus BA”

Kinek ajánljuk?

Kismamáknak, leendő Apukáknak és Nagyszülőknek, akik szeretnének előre tájékozódni. Hiszen az anyatejes táplálás sikere nem csak a mamán és a babán múlik!

Időtartam: kb. 3 óra
Ár: 7 500 Ft

Következő időpontok


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+