Mindent a hozzátáplálásról – több részes workshop-sorozat indul a Mandulaligetben!

2017.10.01.

Mindent a hozzátáplálásról workshop-sorozat indul a Mandulaligetben, Lukasz Rebeka dietetikussal

A legnagyobb csodát élted át Gyermeked születésével, talán most is ott szuszog melletted! Viszont érezheted úgy, hogy egyre kevesebb időd, energiád van. Segítünk neked, hiszen szükséges felkészülnöd egy új, kihívásokkal teli időszakra: a hozzátáplálásra!

Complementary-Feeding-Landing-1000x341

Elindítjuk komplex workshop-sorozatunkat, amely korcsoportonként végigvezet az összes ehhez kapcsolódó témában: elmélettől a gyakorlatig.

A foglalkozást Lukasz Rebeka vezeti. Rebeka dietetikus és Anya, a “Biztonságos Hozzátáplálás“ projekt alapítója. Idén jelenik meg hozzátáplálással foglalkozó könyve az Anyák számára. A művet kiváló szakember gárda fémjelzi, így biztosítva annak hitelességét és komplexitását.

Tarts velünk, hogy megtudhasd, mely életkorban pontosan milyen, és mennyi táplálékra van szüksége Gyermekednek, mi az, amire ebben az időszakban ügyelned kell, és mi az, ami csupán városi legenda, hogyan főzz hatékonyan, gyorsan, gazdaságosan tápláló ételeket Gyermeked számára hogyan alakíts át recepteket úgy, hogy a család minden tagja jól (l)egyen!

Jelentkezz, amennyiben a célod Gyermeked Biztonságos Hozzátáplálása!

1. alkalom: Mindent a hozzátáplálásról – START (Miért? Mikor? Hogyan? Miből? Mennyit?)

Kinek ajánljuk? Kismamáknak, Apukáknak, Nagyszülőknek, akik szeretnének előre tájékozódni. Azoknak, akiknél lassan kezdődik a hozzátáplálás (0-6 hónap közötti kisgyermeke van), és akiknél már ugyan elkeződött pár hete, de úgy érzik, segítségre szorulnak. Kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+