Táplálkozással a rák ellen

2018.01.15.

Egész napos programokkal várunk a Mandulaligetben a Rákellenes Világnap alkalmából!

Gyere és tudj meg mindent szakértő dietetikusoktól a táplálkozás szerepéről a daganat terápiájában! Beszélgessünk tabuk nélkül a műtét utáni étrend helyes összeállításáról vagy a már diagnosztizált daganat megfelelő étrendi kezeléséről! Az érdekes és hasznos előadások mellett pedig a gyakorlatban is elsajátíthatod a tanultakat! Íme a tematikánk:

9.00: MŰTÉT UTÁNI ÉTREND LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE workshopon átbeszéljük, milyen alapanyagok illeszthetőek be a műtét utáni étrendbe, illetve arra is választ kaphatsz, meddig kell diétázni a műtét után. A beszélgetést Török Éva, dietetikus vezeti.

11.30: SZENDVICSKRÉMEK ADALÉKOK NÉLKÜL – avagy hogyan csökkentsük a felvágottak fogyasztását! Török Éva, dietetikus főzőtanfolyamán olyan magas fehérjetartalmú, adalékanyagmentes szendvicskrémeket készíthetsz, amik a roborálás időszakában is fantasztikus szolgálatot tesznek majd!

14.00: DAGANATBÓL GYÓGYULOK ÉTRENDI KÉRDÉSEIKisa Judit hiánypótló workshopján bemutatjuk, milyen a helyesen összeállított daganatos étrend és ízelítőt adunk élelmiszereink sejtvédő hatásairól, melyek pozitív tulajdonságait számos kutatás is alátámasztja.

16.30: DAGANATBÓL GYÓGYULOK ÉTRENDJE – Kisa Judit előadása után a gyakorlatba is betekintést nyerhetsz! Főzőtanfolyamának fő célja megmutatni, hogyan vigyél színeket, ezáltal tápanyagokat az ételedbe/életedbe!

Részvételi díjak:
Workshop: 3.990 Ft/fő
Főzőtanfolyam: 11.900 Ft/fő

Kedvezmény: Jelentkezz egy workshopra és egy főzésre együttesen, és a főzés árából 20% kedvezményt adunk! Írj az info@mandulaliget.com címre!

Facebook eseményhez itt csatlakozhatsz.

Kérdés esetén írj nekünk üzenetet az info@mandulaliget.com címre!

Várunk Mindenkit, aki érintett a témában akár saját maga, akár közeli hozzátartozója által!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+