Vásárolj ajándékutalványt a Mandulaliget főzőiskolába!

2015.11.05.

Eredeti ajándékot keresel? Olyat, ami hasznos is? Vásárolj szeretteidnek Mandulaliget vásárlási utalványt, amely bármelyik főzőtanfolyamon beváltható.

ajandek

Mitől vagyunk mások?

“A Mandulaliget sokkal több, mint egy egyszerű főzőiskola.”

Egészség

A mi iskolánk különlegessége, hogy kizárólag egészséges, hozzáadott cukortól mentes fogások, sütemények készülnek nálunk, teljes kiőrlésű alapanyagok felhasználásával.

Oktatás

A tanfolyamokat a “160 grammos” vagy “IR-diétában” is jártas dietetikusok tartják, akik a kurzusok során hasznos, az egészséges étrend kialakításával kapcsolatos ismeretekkel, tanácsokkal is ellátják a résztvevőket. Így gyakorlatilag egy elméletet és gyakorlatot egyaránt magába foglaló diétás oktatáson vesz részt, aki jelentkezik hozzánk.

Táplálékallergia

Tanfolyamkínálatunkban az egészségtudatos táplálékallergiások is találnak nekik szóló kurzusokat. Gluténmentes és “mindenmentes” kurzusainkat szakértő dietetikus tartja, aki saját fejlesztésű, kipróbált receptjeit mutatja be. A kurzuskínálat folyamatosan bővül; állandó gluténmentes kenyérsütő tanfolyamunk mellett rendszeresen hirdetünk desszertes kurzusokat is.

Kinek ajánljuk?

“Már anyukám is beiktatta az étrendjébe…”

Az utalvánnyal megajándékozhatod a párodat, aki nem tud megbarátkozni a teljes kiőrlésű gabonákkal, a rokonodat, aki azt hiszi, összedőlt a világ, mikor kiderült, hogy diétáznia kell, a barátnődet, akinek minden vágya, hogy egészséges házi kenyeret süssön, de nem mer egyedül belevágni.

Tanfolyamaink korra és nemre való tekintet nélkül mindenkinek ajánlhatók, aki egészségtudatosan, az étkezésre odafigyelve szeretne élni.

voucher_promo

Hol vásárolható meg az utalvány?

Az ajándékutalványok e-mailben rendelhetők meg, az info@mandulaliget.com címen.

Az utalvány ára 11 900 Ft, amit utalással kell fizetned.

 

Hogyan használható fel az utalvány?

Az utalványok a Mandulaliget weboldalán meghirdetett bármely tanfolyamon beválthatók, a vásárlástól számított 6 hónapon belül.

A megajándékozottnak nincs más dolga, mint
1. regisztrálni az oldalunkon
2. kiválasztani egy kurzust
3. a jelentkezésnél, a fizetés módjánál megjelölni az “ajándékutalványt”, és beírni az utalványon található egyedi kódot.

Kérdésed van? Írj nekünk az info@mandulaliget.com címre.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+