Harsányi Kata, okleveles pszichológus

Harsányi Kata vagyok, okleveles pszichológus.

Pszichológiai tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen kezdtem, ezzel párhuzamosan a Semmelweis Egyetem dietetikusi képzését is elvégeztem.

Sokoldalú érdeklődésem miatt úgy éreztem, a klinikai irányultságú szemlélet mellett szeretnék egy másik megközelítést is megismerni, ezért a mesterképzést a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytattam. Az egyetemi évek alatt számos önkéntes lehetőséget ragadtam meg, így az elméleti tudás megszerzése mellett már a gyakorlatban is kamatoztathattam az ismereteimet.

Ebben az időszakban sok tapasztalatot gyűjthettem az evészavarok (például anoreia nervosa, izomdiszmorfia, orthorexia, elhízás) kezelésével kapcsolatban, mely terület a mai napig a szívügyem.

A diploma megszerzését követő három éves időszakban kis-, közép- és nagyvállalatok munkáját segítettem tanácsadó pszichológusként. Munkám során elmélyültem a személyiségtesztek világában, tapasztalatot szereztem tréningek szervezésében és lebonyolításában, valamint több száz órát töltöttem karrier-tanácsadási tevékenységgel.

AZ eszköztáram kibővítése érdekében elvégeztem egy akkreditált life coach képzést, valamint egy három éves művészet- és szocioterapeuta képzést, melynek elemeit elsősorban csoportfoglalkozások során alkalmazom. Emellett jellemző rám a kreatív eszközök alkalmazása és a rendszerszemléletű megközelítés.

Jelenleg a munkám során a fiatalok mentális egészségének megőrzésére, a tudatos pályaválasztásra, és a hatékony önfejlesztési technikák átadására koncentrálok.

Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk a változásra és a céljaink elérésére, ehhez azonban ismernünk kell önmagunkat. Éppen ezért nagy figyelmet szentelek az önismereti munkára, legyen szó egyéni tanácsadásról vagy csoportos workshopról.

Úgy gondolom, hogy a belső motiváció és az erőforrások feltárása jelenti a legszilárdabb alapot a változáshoz vezető úton.

Aktuális tanfolyamai


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+