Muzsnai Bernadett, dietetikus

Közel három évet töltöttem a Tűzoltó utcai gyermekklinikán terápiás dietetikusként, de a mai napig visszajárok. Rengeteg klubfoglalkozást tartottam a gyerekeknek – sokszor a szülőkkel együtt – és számos nyári táborban megfordultam. Elmondhatom tehát, hogy nagy tapasztalatom van a gyerekekkel, kifejezetten könnyen megtalálom velük a közös hangot és rettenetesen tudjuk egymást oda-vissza motiválni. Számos pozitív visszajelzést kaptam és megannyi közös sikertörténettel büszkélkedhetek.

Gasztronómia iránti rajongásom kiskorom óta kísér, emlékszem, első saját készítésű süteményem egy gyümölcsös kevert muffin volt, aminek a receptjét betűről betűre betartottam, majd lelkesen vártam a sütőajtó előtt gubbasztva, hogy megsüljenek.

Azóta kicsit lazábban kezelem a recepteket, sőt, nagyon ritka hogy valamin ne változtassak a saját kedvem szerint. Főleg a hétvégéken forgolódom a konyhában, de akkor van, hogy még éjszaka is alkotok.

A klinikai munka mellett hobbiból elkezdtem egy cukrászképzést, aminek köszönhetően kaptam egy stabil alapot a konyhai kísérletezgetések mellé, és nem utolsó sorban gyakornokként rendkívül nívós fine dining éttermekben is megfordultam.

Tanácsadásaim gyakorlati megközelítésűek, arra ösztönzök mindenkit, hogy megértse és összefüggéseiben lássa a javasolt étrendet, ne csak elfogadja és vakon kövesse azt.

Szeretem a játékos teszteket, a látványos és meghökkentő interaktív bemutatókat. Kihívásnak tekintem, hogy olyan módszereket, ötleteket adjak, amelyek nem csak az egészséges életmódhoz segítenek hozzá, hanem kifejezetten gasztronómiai, kulináris élményeket nyújtanak.

Dietetikusként és aktív hobbisportolóként hitvallásom, hogy a kulináris szenvedély és a finom ízek élvezete ugyanúgy részei lehetnek az egészségtudatos életmódnak, mint a különböző diétás étrendeknek.

Aktuális tanfolyamai

05. 05. vasárnap
10:00
Új! Cukrászakadémia – blundel tésztás croissantok
Oktató: Muzsnai Bernadett
Szabad helyek: 7
Ár: 15 500 Ft ?

A tanfolyamok ára 15500 Ft.

A PCOS Alapítvány igazoltan aktív önkéntesei 50% kedvezményre jogosultak.

Azok a regisztrált felhasználók, akik 6 hónapon belül kettőnél több tanfolyamon is részt vesznek, a második részvételt követően fél évig 10% kedvezményre jogosultak.

Jelentkezem

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+