Farkas Cecília, dietetikus

Dietetikusként hitvallásom, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás több, mint csupán tudatos táplálékfelvétel. A napjainkban elérhető információrengeteg és bő élelmiszerkínálat eligazításában a legnagyobb segítséget az alapanyagok, a felhasználhatóságuk, valamint a táplálkozás-élettani hatások összefüggésének megértésével nyújthatjuk.

Szakmai tapasztalatom alapján tudom, hogy valódi érdeklődés és hitelesség az ételek látványán, illatán és – nem utolsó sorban – ízén keresztül érhető el. A tanulmányaimmal párhuzamosan kialakuló ételkészítési tudásom hobbivá, majd az alapanyagok ételkompozíciókká alakítása és ételfotók készítése a szenvedélyemmé vált.

A mindennapokban fenntartható, változatos és mértékletes táplálkozás kialakításához elengedhetetlen a lelki egyensúly, ezért fontosnak találom – mindenki számára – a kötődést jelentő kedvenc ételek, családi receptek étrendbe illeszthetőségét is.

Egy edukációval egybekötött főzőtanfolyam minden szempontból a legideálisabb formája a táplálkozási tanácsadásnak, ezért motiváló számomra, hogy rendszeresen ilyen formában segíthessek tudásom átadásával.

Aktuális tanfolyamai


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+