Gyányi Ditta, dietetikus, pszichológus (BA)

Dietetikusként 2009-ben végeztem. A diploma átvétele után közétkeztetésben kezdtem dolgozni, leginkább a táplálékallergiás és cukorbetegeknek szánt étlapok tervezése, diétás szakácsok oktatása nyújtott örömet. Ezután egy nemzetközi cég tudományos munkatársi munkakörébe kerültem, ahol a kismamák, csecsemők és kisgyermekek táplálkozása volt a fő profil.

2013-ban felvételt nyertem a Szegedi Egyetem pszichológia szakára, ahol továbbra is a táplálkozási szokások kutatása maradt nálam fókuszban. Elvégeztem a Williams Életkészségek képzés, túlsúlyosokkal foglalkozó, szakembereknek indított tanfolyamát. 2016-ban elkezdtem a családterapeuta képzést, hogy méginkább segíthessem mentális oldalról a táplálkozási problémákban szenvedő pácienseket.

Két éve dolgozom együtt egy nőgyógyásszal, aki leginkább inzulinrezisztenciában érintett nőket küld hozzám, de gyakran keresnek fel fogyókúra, PCOS és pajzsmirigy betegségekkel kapcsolatban is.

A főzéssel a főiskolai évek alatt kezdtem ismerkedni, majd szépen lassan azthiszem barátsággá szelídült a kapcsolatunk. Fontosnak tartom a hiteles tanácsadásban az információ átadásban a konyhatechnológia gyakorlati ismeretét.

Tavaly szeptemberben megszületett a kisfiam, aki mellett úgy érzem képes vagyok szakmai újdonságokat elsajátítani, kihívásokkal szembenézni.

 

 

Aktuális tanfolyamai


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+