Oktatóink

Gelencsér Adrienn, dietetikus, coach
“A konyhában sürgő emberek mindig is lenyűgöztek. Éreztem, hogy ez az, amivel bárhol, bármikor el tudnám tölteni az időm. És így is lett, igazi kikapcsolódást jelent számomra az alkotás a konyhában, különösen a reformtermékeknek számító nyersanyagok használatával.”
Vásony-Dékei Zóra, dietetikus
“A receptek kialakítása közben célom volt a gluténmentes diétát követők étkezéseinek színesítése és egészséges irányba terelése úgy, hogy az ételek egyszerűen elkészíthetőek, finomak, lassú felszívódásúak és tápanyagban gazdagok legyenek.”
Kisa Judit, dietetikus
“Hiszem és tanítom, hogy könnyebb a dolgunk, mint gondolnánk, a megoldás egyszerű és nagyszerű: minél jobban megismerjük testünk felépítését, az étkek és működésünk összhangját, annál magabiztosabban eszünk és főzünk nap mint nap...”
Lukasz Rebeka, dietetikus
“Eldöntöttem, hogy tennem kell valamit, szeretnék ellenpólust nyújtani a tévhitek dzsungelében! Persze nem egyedül, hiszen folyamatosan egyeztetek gyermekgyógyászatban jártas szakemberekkel, és őket is erre bíztatom! ”
Török Éva, dietetikus
“Természetes dolog az, hogy mint egy élő tudomány, a táplálásterápia aktualitásai, elvei változnak. Azonban ez a változás nem napról napra történik. Mielőtt alapvető igazságként kezdenénk közvetíteni információkat az emberek felé, előtte meg kell bizonyosodnunk azok hitelességéről. ”
Farkas Cecília, dietetikus
“Szakmai tapasztalatom alapján tudom, hogy valódi érdeklődés és hitelesség az ételek látványán, illatán és - nem utolsó sorban - ízén keresztül érhető el. ”
Gyányi Ditta, dietetikus, pszichológus (BA)
“A főzéssel a főiskolai évek alatt kezdtem ismerkedni, majd szépen lassan azthiszem barátsággá szelídült a kapcsolatunk.”
Koroly Réka, dietetikus
“A főzés, sütés számomra szórakozás és munka is egyben! Gyermekkoromban kiderült gluténérzékenységem miatt elsősorban az otthoni háztartásban gluténmentes ételeket készítek.”
Muzsnai Bernadett, dietetikus
“Dietetikusként és aktív hobbisportolóként hitvallásom, hogy a kulináris szenvedély és a finom ízek élvezete ugyanúgy részei lehetnek az egészségtudatos életmódnak, mint a különböző diétás étrendeknek.”
Gréczi Ágnes, Gicus
“Izgalmas kihívásnak tekintem, hogy egy megszokott ételt megreformálunk. Mindig szívesen adtam át a tapasztalataimat másoknak, hogy nekik egy picivel könnyebb legyen, és már az elején sikerélményben legyen részük, mikor egy bevált receptet készíthetnek el.”
Lantos Anita, mentes háziasszony
“2015-ben diagnosztizálták nálam a glutén-, és laktózérzékenységet, fél évvel később az inzulinrezisztenciát... Mottóm: „Amikor az emberek elhatározzák, hogy szembenéznek egy problémával, olyankor valójában rádöbbennek, hogy sokkal többre képesek, mint hitték.””
Harsányi Kata, okleveles pszichológus
“Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk a változásra és a céljaink elérésére, ehhez azonban ismernünk kell önmagunkat. Éppen ezért nagy figyelmet szentelek az önismereti munkára, legyen szó egyéni tanácsadásról vagy csoportos workshopról.”
Tóth Linda, személyi edző
“Célom,hogy megmutassam számodra,hogy azzá válsz, amit elhiszel magadról, mivel az általunk választott gondolatok azon szerszámok, amelyekkel létünk vásznát telefestjük. Főbb szakterületeim: testsúlycsökkentés, alakformálás, gerincbántalmak, ízületi problémák, beszűkült mozgásterjedelem, izomegyensúlytalanságok, inzulinrezisztencia, PCOS,mióma, életmód tanácsadás.”

Segítőink a konyhában

Szakszon Flóra, Önkéntes, dietetikus hallgató
“"Számomra egy csoda, hogy mennyi lehetőség rejlik az ételekben. Egyszerre több érzékünkre hatunk vele, érezzük az illatát, látjuk a gyönyörűen tálalt, színes fogásokat, és zamatukkal elvarázsoljuk ízlelőbimbóinkat. Az egészséges táplálkozás kulcsfontosságú az életemben. Mindezeket ötvözi a dietetika.””
Eitner Dóri, dietetikus
“Amikor a konyhában vagyok észre sem veszem, hogy telik az idő, teljesen belefeledkezem abba, amit éppen csinálok. Kikapcsol, valamint jó érzéssel tölt el. Szerintem az ételkészítésbe fektetett energia többszörösen is megtérül.”
Böröndi Brigi, dietetikus
“Számomra nagyon fontos a tudatos táplálkozás és hiszek abban, hogy a mondás igaz: “ Az vagy, amit megeszel “. Imádok enni, ahogy a legtöbb ember, és szeretném másoknak is megtanítani, hogyan is ehetnek jót és jól. ”
Posta Adri, dietetikus
“Vallom, hogy az ételkészítésre időt és energiát kell és érdemes szánni- igenis számít, hogy mit eszünk. Lelkes szakács vagyok, az utóbbi években egyre többet kísérleteztem alternatív alapanyagokkal is. Nagyon izgalmasnak találom, hogy egy adott receptet hogyan lehet átalakítani konkrét igényeknek, szükségletnek megfelelően.”
Balázs Kriszti, dietetikus
“Személyes tapasztalatból tudom, hogy a diétákat nem könnyű betartani, de kellő önismerettel, kitartással és kreativitással mindenki számára megvalósítható. A jövőben gyermekekre szeretnék specializálódni. Bölcsődei önkéntességem során többször tapasztaltam, hogy milyen nagy szükség van dietetikusra ezen a területen. ”

Segítőink a konyhán kívül

Dr. Breyer Helga, belgyógyász
“Az orvostudomány önmagában keveset tehet azért, hogy jól legyünk – legalább ugyanennyire kellünk ehhez mi saját magunk is. Legtöbbet azzal tehetünk magunkért, hogy odafigyelünk az egészséges és minőségi alapanyagokból biztosított táplálkozásra, tudatosan karbantartjuk a kondíciónkat – testi és lelki értelemben egyaránt.”
Bodó Andi, tudat-tréner, coach
“Sokan ismerik az elméletet, de képtelenek megtenni a lépéseket és marad minden a régiben. Ilyenkor jól jön egy támogató szakember segítsége, aki segít kibogozni az ellenállás miértjét és annak feloldása után új motiváció megtalálásával elindulni az egészségessé válás útján. Közösen minden könnyebb.”

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+