Oktatóink

Zentai Andrea, dietetikus
“...szeretem az egyszerű, gyorsan elkészíthető ételeket, praktikus megoldásokat, ebben szerintem már nem is fogok változni. Így főként azoknak tudok a konyhában útmutatást nyújtani, akik hozzám hasonlóan az egyszerű, egészséges és gyors ételek elkészítését szeretnék megtanulni.”
Gelencsér Adrienn, dietetikus
“A konyhában sürgő emberek mindig is lenyűgöztek. Éreztem, hogy ez az, amivel bárhol, bármikor el tudnám tölteni az időm. És így is lett, igazi kikapcsolódást jelent számomra az alkotás a konyhában, különösen a reformtermékeknek számító nyersanyagok használatával.”
Dékei Zóra, dietetikus
“A receptek kialakítása közben célom volt a gluténmentes diétát követők étkezéseinek színesítése és egészséges irányba terelése úgy, hogy az ételek egyszerűen elkészíthetőek, finomak, lassú felszívódásúak és tápanyagban gazdagok legyenek.”
Kisa Judit, dietetikus
“Hiszem és tanítom, hogy könnyebb a dolgunk, mint gondolnánk, a megoldás egyszerű és nagyszerű: minél jobban megismerjük testünk felépítését, az étkek és működésünk összhangját, annál magabiztosabban eszünk és főzünk nap mint nap...”
Kiss Móni, vendégoktató, Mona konyhája
“Szeretnék minden tőlem telhető segítséget és támogatást megadni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint én, mert én is megtapasztaltam a kétségbeesést, amit az inzulirezisztencia vagy cukorbetegség és többszörös ételallergia diagnosztizálása után érezhet valaki.”

Segítőink a konyhában

Gréczi Ágnes, Gicus
“Izgalmas kihívásnak tekintem, hogy egy megszokott ételt megreformálunk. Mindig szívesen adtam át a tapasztalataimat másoknak, hogy nekik egy picivel könnyebb legyen, és már az elején sikerélményben legyen részük, mikor egy bevált receptet készíthetnek el.”

Segítőink a konyhán kívül

Dr. Breyer Helga, belgyógyász
“Az orvostudomány önmagában keveset tehet azért, hogy jól legyünk – legalább ugyanennyire kellünk ehhez mi saját magunk is. Legtöbbet azzal tehetünk magunkért, hogy odafigyelünk az egészséges és minőségi alapanyagokból biztosított táplálkozásra, tudatosan karbantartjuk a kondíciónkat – testi és lelki értelemben egyaránt.”
Bodó Andi, tudat-tréner, coach
“Sokan ismerik az elméletet, de képtelenek megtenni a lépéseket és marad minden a régiben. Ilyenkor jól jön egy támogató szakember segítsége, aki segít kibogozni az ellenállás miértjét és annak feloldása után új motiváció megtalálásával elindulni az egészségessé válás útján. Közösen minden könnyebb.”
Schlaffer-Szilágyi Nóra, dietetikus
“Örülök, hogy Gelencsér Adrienn után a Mens Mentis újabb dietetikusa is csatlakozott a Mandulaliget csapatához, és a 160 grammos diéta titkai c. előadásunk egyik oktatójaként segít, hogy minél többekkel megismertessük az egészséges étrend alapjait. - Zentai Andrea”

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A PCOS Szívügy Alapítvány igazoltan aktív önkéntese vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+