Oktatóink

Gelencsér Adrienn, dietetikus
“A konyhában sürgő emberek mindig is lenyűgöztek. Éreztem, hogy ez az, amivel bárhol, bármikor el tudnám tölteni az időm. És így is lett, igazi kikapcsolódást jelent számomra az alkotás a konyhában, különösen a reformtermékeknek számító nyersanyagok használatával.”
Vásony-Dékei Zóra, dietetikus
“A receptek kialakítása közben célom volt a gluténmentes diétát követők étkezéseinek színesítése és egészséges irányba terelése úgy, hogy az ételek egyszerűen elkészíthetőek, finomak, lassú felszívódásúak és tápanyagban gazdagok legyenek.”
Kisa Judit, dietetikus
“Hiszem és tanítom, hogy könnyebb a dolgunk, mint gondolnánk, a megoldás egyszerű és nagyszerű: minél jobban megismerjük testünk felépítését, az étkek és működésünk összhangját, annál magabiztosabban eszünk és főzünk nap mint nap...”
Gréczi Ágnes, Gicus
“Izgalmas kihívásnak tekintem, hogy egy megszokott ételt megreformálunk. Mindig szívesen adtam át a tapasztalataimat másoknak, hogy nekik egy picivel könnyebb legyen, és már az elején sikerélményben legyen részük, mikor egy bevált receptet készíthetnek el.”
Iklódi Dóri, gasztroblogger
“Hiszek abban, hogy az egészségtudatos életmódot már pici korban megismertethetjük és megszerettethetjük az apróságokkal, így később nekik is egyértelmű lesz, hogy miért teljes kiőrlésű lisztet használunk, vagy épp miért nem cukorral édesítünk. ”

Segítőink a konyhán kívül

Dr. Breyer Helga, belgyógyász
“Az orvostudomány önmagában keveset tehet azért, hogy jól legyünk – legalább ugyanennyire kellünk ehhez mi saját magunk is. Legtöbbet azzal tehetünk magunkért, hogy odafigyelünk az egészséges és minőségi alapanyagokból biztosított táplálkozásra, tudatosan karbantartjuk a kondíciónkat – testi és lelki értelemben egyaránt.”
Zentai Andrea, dietetikus
“A diéta sokak számára, egy téves értelmezés alapján, egy rövid ideig tartandó kúrát takar, azonban a görög eredetű diéta szó 'szabályozott életmódot' jelent és mint ilyen, átfogja és meghatározza mindennapjainkat.”
Bodó Andi, tudat-tréner, coach
“Sokan ismerik az elméletet, de képtelenek megtenni a lépéseket és marad minden a régiben. Ilyenkor jól jön egy támogató szakember segítsége, aki segít kibogozni az ellenállás miértjét és annak feloldása után új motiváció megtalálásával elindulni az egészségessé válás útján. Közösen minden könnyebb.”

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A PCOS Szívügy Alapítvány igazoltan aktív önkéntese vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+