Tanfolyam

Gluténmentes pékség

Házi kifli, zsemle, croissant glutén nélkül, inzulinrezisztenseknek is!

Végre igazi, tartalmas, finom pékárukat is ehetsz, amiknek nem “gluténmentes lisztkeverék ízük” van!:) Ráadásul egészségesek is, hiszen teljes kiőrlésű lisztekből készülnek, inzulinrezisztenseknek, cukorbetegeknek is ajánlottak.

GM_pekseg

Kép: Gelencsér Adrienn

Gelencsér Adrienn, dietetikus bevált receptjei alapján és tanácsaival süthetsz kiflit, császárzsemlét és napraforgós kockát, a kurzus igazi sztárja pedig a mesés sajtos croissant.

Merülj el a tésztakelesztés, nyújtás, csavarás rejtelmeiben és tapasztald meg, hogy a reggelire, vacsorára, de akár ebédre is falatozható friss pékáruknak bizony nincs párja!

Gluténmentes kurzusaink igazi különlegessége, hogy nem készen kapható lisztkeverékeket használunk, hanem magas rosttartalmú gluténmentes liszteket vegyítünk olyan arányban, hogy a legjobb ízt és állagot érjük el. Extra tipp: süss teljes kiőrlésű, gluténmentes házi kenyereket is, a Mandulaliget egyik legnépszerűbb tanfolyamán!

Mit fogsz tanulni?

  • Hogyan nyújts kelt tésztából szabályos kört, téglalapot?
  • Hogyan formázz egyszerűen croissant-t?
  • Hogy tekeredik a császárzsemle?
  • Mi a jó gluténmentes kifli titka?

dietabcglutenerzekeny.hu2

Oktató:
Időtartam: kb. 3,5 óra
Ár: 11 900 Ft

Mi a menü?

  • sajtos croissant
  • klasszikus kifli
  • császárzsemle
  • ráadás: napraforgós kocka és háromszög

Következő időpontok

11.18. szombat
10:00
Szabad helyek: 5

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?






A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+