Tanfolyam

Gluténmentes pékség

Házi kifli, zsemle, croissant glutén nélkül, inzulinrezisztenseknek is!

Végre igazi, tartalmas, finom pékárukat is ehetsz, amiknek nem “gluténmentes lisztkeverék ízük” van!:) Ráadásul egészségesek is, hiszen teljes kiőrlésű lisztekből készülnek, inzulinrezisztenseknek, cukorbetegeknek is ajánlottak.

GM_pekseg

Kép: Gelencsér Adrienn

Gelencsér Adrienn, dietetikus bevált receptjei alapján és tanácsaival süthetsz kiflit, császárzsemlét és napraforgós kockát, a kurzus igazi sztárja pedig a mesés sajtos croissant.

Merülj el a tésztakelesztés, nyújtás, csavarás rejtelmeiben és tapasztald meg, hogy a reggelire, vacsorára, de akár ebédre is falatozható friss pékáruknak bizony nincs párja!

Tipp: süss teljes kiőrlésű, gluténmentes házi kenyereket is, a Mandulaliget egyik legnépszerűbb tanfolyamán!

Mit fogsz tanulni?

  • Hogyan nyújts kelt tésztából szabályos kört, téglalapot?
  • Hogyan formázz egyszerűen croissant-t?
  • Hogy tekeredik a császárzsemle?
  • Mi a jó gluténmentes kifli titka?
Oktató:
Időtartam: kb. 3,5 óra
Ár: 9 900 Ft

Mi a menü?

  • sajtos croissant
  • klasszikus kifli
  • császárzsemle
  • ráadás: napraforgós kocka és háromszög

Következő időpontok

03.11. szombat
14:30
Szabad helyek: 4

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?






A PCOS Szívügy Alapítvány igazoltan aktív önkéntese vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+