Tanfolyam

Lélekmelengető őszi levesek és főzelékek, diétásan

Nincs is jobb a hűvös, őszi napokon, mint egy melengető finom leves vagy a friss idényzöldségektől illatozó, különleges főzelék.  Gicus tanfolyamán ismét családbarát, gyerekszájnak kedves ízeket kóstolhatsz.

Mit tanulhatsz a tanfolyamon?

       # Püré inzulinrezisztenseknek? Hogyan?

Ezen a tanfolyamon számos praktikát mutatunk, hogyan nem kell lemondanod a pürésítésről. Megtudhatod, hogy mikor, hogyan, milyen technikákkal illesztheted be helyesen az étrendedbe.

       # Főzelék sűrítése. Milyen technikával?

Mindig nagy fejtörést okoz, hogy mivel sűrítsd a főzeléket? Legyen lassú a felszívódása, ne legyen mellékíze, ne színezze el az ételed, hiszen, így sem Te sem a családod nem eszi meg szívesen?

       # Mi az a komplettálás? Miért van rá szükségünk?

 +1 ráadás: Naan kenyér, a foszlós, puha indiai kenyér. Nálunk magas rosttartalommal!

Oktató:
Időtartam: kb. 3-3,5 óra
Ár: 11 900 Ft

Mi a menü?

  • Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal
  • Almás céklaleves
  • Csicseriborsós vöröslencse főzelék, tükörtojással és naan kenyérrel
  • Mentás zöldborsópüré, túróvagdalttal

Következő időpontok

11.24. péntek
18:00
A tanfolyam megtelt

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?






A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+