Tanfolyam

Gluténmentes gabonák és kenyerek workshop, kenyérsütéssel

Sokféle gabonád és liszted van otthon? Vagy kipróbálnál újakat, de nem mersz nekivágni?

Valljuk be, ha igazán finom és egészséges gluténmentes kenyeret szeretnénk enni, akkor legjobb, ha otthon készítjük. A bolti termékek nagy része alacsony rosttartalmú, gyorsan szárad és kenyérbe igazából felesleges összetevőket is tartalmaznak.

Olvasd el cikkünket a gluténmentes kenyerekről!

Mit tanulhatsz a workshopon?

  • hogy használd jól a gluténmentes lisztket
  • milyen gluténmentes gabonákkal válthatod ki a köretet
  • hogy készítheted el jóízűen a reform köreteket
  • mitől lesz finom a gluténmentes kenyered
  • milyen technikával érdemes a gluténmentes pékárukat készíteni
  • mik a leggyakoribb kenyér készítési hibák amit elkövethetünk
  • mivel tudjuk a kenyereink állagát javítani
  • hogyan kell dagasztani a gluténmentes tésztát

A kurzuson a rengeteg hasznos, elmélet és praktikus tanács  mellett a gyakorlatban is végigcsinálhatod a kenyérkészítés minden lépését.

Oktató:
Időtartam: kb. 3 óra
Ár: 7 500 Ft

Mi a menü?

  • Rostdús gluténmentes kenyér olajos magvakkal

Következő időpontok

01.20. szombat
10:00
Szabad helyek: 4

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?






A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+