Tanfolyam

Szendvicskrémek adalékanyagok nélkül – így helyettesítsd a felvágottakat!

Adalékanyagok, tartósítószerek felvágottjainkban valamilyen módon sajnos hatnak egészségünkre. Persze a változtatás nehéz, ragaszkodunk a megszokott ízekhez. A hosszútávú táplálkozási szokások beépülésének kulcsa, hogy szeressük, élvezzük az ízt amit nap, mint nap eszünk.

Ehhez a változtatáshoz igyekszünk segítséget nyújtani roboráláshoz, megfelelő fehérjebevitelhez vagy csak egyszerűen a felvágottak helyettesítésére alkalmas szendvicskrémeinkkel. Lesz sós és édes, hal rajongóknak és zöldségeket kedvelőknek is alternatíva.

Kipróbált, hozzátartozókon tesztelt receptekkel vár Török Éva dietetikus, táplálkozástudományi szakember!

Az elkészítés közben tőlünk megszokott módon szó esik majd az alapanyagokról és az egészséges táplálkozásban betöltött szerepükről. Hogy mit mivel helyettesíthetsz, ha esetleg próbálkoznál még újabb és újabb verziókkal. És a végén a kóstolás sem maradhat el, ha már mindenki lefotózta, amit alkotott!

Amennyiben Évi workshopjára is jelentkezel, kérünk, hogy írj nekünk az info@mandulaliget.com-ra, hogy tudjunk Neked kedvezményt adni! Együttes workshop és főzés jelentkezés esetén -20% kedvezményt adunk a főzésre, így a főzőkurzuson 11.900 Ft helyett 9.520 Ft-ért vehetsz részt!

Oktató:
Időtartam: kb. 2 óra
Ár: 11 900 Ft

Mi a menü?

  • Mustáros lazackrém
  • Céklás sütőtökös túrókrém
  • Fűszeres édes ricotta
  • Diétás májkrém

Következő időpontok


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+