Tanfolyam

Gluténmentes olasz tésztaparty

Tészta? Egészségesen? Gluténmentes és IR barát? Igen!

Az éleltmódváltás része a kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás kellő kitartás és a megfelelő és elérhető célok megfogalmazása. Akkor válik nehézkessé a változtatás, ha többféle allergiával, ételintolerenciával kell szembesülnünk.

Tudatosítanunk kell, hogy miért szántuk el magunkat a változtatásra, mit szeretnénk elérni és a legfontosabb, hogy a hátrányból előnyt kovácsoljunk, és ne szenvedésnek éljük meg, hanem pozitív hozzáállásunkkal hozzuk ki a legjobbat magunkból.

Az étkezés az egyik örömforrásunk, ami természetes, és akkor jársz jó úton, ha az életmódváltással sem mondasz le a kedvenc ételeidről, csak újra kell tervezni az ételkészítési eljárásokat a diétádnak megfelelő alapanyagok használatával. Legfontosabb tanácsunk: SOHA NE ADJUK FEL!

A glutén- és, laktózmentes táplálkozás kialakítása inzulinrezisztenciával fűszerezve nagy kihívás, ami első hallásra sok lemondással jár, főleg a tésztafélék tekintetében, de erről sem kell lemondanunk!

Hiánypótló tanfolyamunkon új háziasszonyunk, Lantos Anita,  megmutatja és elárulja a titkot, hogyan kell házi készítésű gluténmentes IR barát tésztát házilag gyúrni. Az alaptésztából többféle technikával kiváló íz világú tésztaételeket varázsolhatunk családunk asztalára. Tésztakészítési praktikákat, tippeket kaphattok a hétköznapokra,  a tanfolyamon készített tésztaételekkel elvarázsolhatjuk vendégeinket is.

Házi derelyét is csempésztünk a receptek közé, ami akár uzsonnára is beilleszthető a 160 grammos étrend keretében.

Ha a tanfolyamok főoldalán még jelzett a rendszer szabad helyet, de belépve ide már nem, akkor a technika ördöge játszik Veled, frissíts oldalunkra és azonnal láthatóvá válnak a szabad helyek. Ha lemaradtál és mindenképp szeretnél jönni, jelezd nekünk, az info@mandulaliget.com oldalon.

Oktató:
Időtartam: kb. 3-3,5 óra
Ár: 11 900 Ft

Mi a menü?

  • Mentás totuval töltött ravioli fekete erdei sonkás mandulatejszínes mártással
  • Lasagne
  • Édesburgonyás gnocchi parmezános fokhagymamártással
  • Húsos tortellini paradicsommártással
  • Túrós derelye mandulabundában áfonyás tejfölmártással

Következő időpontok


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?


A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+