Tanfolyam

Eleged van a munkahelyi étkezdéből? Unod a saját menüidet? Gyere, frissítsd fel velünk a hétköznapok unalmas ételeit! Olyan recepteket tanítunk, melyeket a munkatársaid is meg fognak irigyelni!

Új oktatónk, Farkas Cili megmutatja, hogyan tedd színessé, változatossá és egészségessé a munkahelyi ebédeket és kisétkezéseket! Lesz itt sós és édes kóstolnivaló, kis falatok és laktató főételek egyaránt, ráadásul mindezt úgy, hogy a 160 grammos diétádba is be tudd építeni!

Cili így nyilatkozott tanfolyamáról: “Célom, hogy értékes, tápláló alapanyagokkal több alternatívát is mutassak – ha már egyszer a kosarunkba kerülnek, akkor használjuk is fel őket a mindennapokban minél több dobozolható fogáshoz.”

A tanfolyam 3 fő alapanyaga: csicseriborsó, cukkini és a cékla. A menük között olyan tápláló ételek szerepelnek ezeknek a felhasználásával, amiket könnyedén el tudsz készíteni és be tudsz csomagolni előző este, ezzel is könnyítve a zord reggeleket és az ebédidőtájt korgó hasadat!

Miről lesz még szó?

  • “superfoodok” a mindennapi étrendbe illesztése
  • hogyan legyen egy ebéd teljes értékű hús nélkül
  • alapanyagok maradék nélküli felhasználása
  • tippek a fenntartható táplálkozáshoz

A tanfolyam szorosan kapcsolódik a Mandulaliget júliusi Kevesebb háztartási hulladékot! 21 napos kihívásához!

Oktató:
Időtartam: kb. 3 óra
Ár: 11 900 Ft

Mi a menü?

  • Csicseriborsólisztes wrap
  • Bébispenótos csicseriborsó curry
  • Krémsajtos cukkini lepény
  • Rakott cukkini bulgurral
  • Kuszkuszsaláta céklával
  • Kakaós céklamuffin

Következő időpontok

10.28. vasárnap
10:00
A tanfolyam megtelt

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?






A Sportkontroll visszajáró páciense vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+