Tanfolyam

Hagyományos ebédek, diétásan

Borsóleves, töltött paprika, fasírt, túrógombóc…a kedvenceim, amiket a mami készít a legjobban. Mi lesz velem nélkülük, most, hogy “diétáznom kell”?

Sokan bele sem kezdenek vagy nem tudják tartani az életmódváltást, mert félnek az új, furcsa alapanyagoktól, ízesítőktől, a régi ételek kiiktatásának gondolatától.

Jó hírünk van: nem kell lemondanod a kedvenceidről, csak meg kell tanulnod/tanulnotok azokat a trükköket, amikkel a családi receptek egészségesebbé alakíthatók. A tanfolyamon készülő népszerű levesek, főételek és desszertek közül bátran válogathatnak a fogyókúrázók, inzulinrezisztensek is, hiszen az ételek jó minőségű szénhidrátokkal, cukor nélkül készülnek.

Mit fogsz tanulni?

  • Dietetikusunktól megtudhatod, hogy melyik lisztet érdemes használni sűrítésre,
  • mivel érdemes helyettesíteni a hagyományos liszteket, a cukrot, hogy a család is megegye a diétásan készített hagyományos ételeidet,
  • étteremben, menzán mely ételeket érdemes kerülnöd, ha nem szeretnél cukor- és fehérliszt-bombát enni,
  • hogyan tudod az új gabonákat belecsempészni a nagyitól tanult receptekbe.

Ne hagyd ki Kisa Judit Sütiakadémia II. – Kekszek és teasütemények kurzusát se!

 
Oktató:
Időtartam: kb. 3 óra
Ár: 9 900 Ft

Mi a menü?

  • zöldborsó leves, házi vajas galuskával
  • kölyökkedvenc paradicsomleves
  • nagyi híres töltött paprikája
  • paradicsomos káposzta, reform fasírttal
  • könnyű túrógombóc
  • rizsfelfújt diétásan

Következő időpontok


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?






A PCOS Szívügy Alapítvány igazoltan aktív önkéntese vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+