Tanfolyam

Sütiakadémia I. – Kelt tészták

Készítsd el mindenki kedvenc péksüteményeit teljes kiőrlésű lisztből, cukor nélkül!

A fonott kalács, a kakaós csiga, a túrós batyu vagy a briós olyan hagyományos sütik, amiket kevesen mernek otthon elkészíteni és pláne nem egészséges hozzávalókból. Viszont aki megtanulja, hogyan bánjon a teljes kiőrlésű lisztekkel, hogy könnyű és finom kelt tészta legyen az eredmény, az egy életre beleszeret ezekbe a reform péksütikbe!

Itt a helyed, 

  • ha azt gondolod, hogy egy péksüti nem fér bele az egészséges étrendbe,
  • ha kóstoltad már a pékségek “diabetikus” süteményeit, de érzed, hogy nem az igaziak,
  • ha próbáltál már teljes kiőrlésű kalácsot sütni, de betonkemény lett a műved,
  • ha nem akarod cukorral tömni a gyerekeidet, de folyton kakaós csigát követelnek…

Kisa Judit, dietetikus, a nagysikerű Különleges kenyerek tanfolyammal bizonyította már, hogy igazi mestere az egészséges, adalékanyag-mentes kelt tésztáknak. Kipróbált receptjeivel és tanácsaival most bűntudat és rosszullét nélkül kóstolhatsz bele az édes életbe is.

Mit fogsz tanulni?

  • Megtudhatod, mik a kelesztés buktatói, hogyan kerüld el ezeket,
  • hogy milyen teljes kiőrlésű lisztből lehet finom kelt tésztás sütit csinálni,
  • hogy miért éri meg otthon készíteni ezeket a péksütiket, ahelyett, hogy boltban vennéd,
  • sőt még azt is eláruljuk, hogyan lehet az édes kelt tészta része akár az ebédnek is!

Ne hagyd ki a Sütiakadémia további tanfolyamait sem!

Oktató:
Időtartam: kb. 3,5 óra
Ár: 11 900 Ft

Mi a menü?

  • diós-kakaós fonott kalács
  • túrós-répás briós
  • kakaós csiga
  • fahéjas csiga
  • túrós batyu

Következő időpontok


Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?






A PCOS Szívügy Alapítvány igazoltan aktív önkéntese vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+