Tanfolyam

Gluténmentes 160 grammos mintaétrend – kezdőknek

Inzulinrezisztenseknek, akik gluténmentes étrendet követnek!

Ezt, A 160 grammos diéta titkai, gluténérzékenyeknek c. workshopunkat kiegészítő főzőtanfolyamot azoknak ajánljuk, akik csak most ismerkednek az IR-diétával és gluténmentes diétát is követnek.

160gm

Fotók: Gelencsér Adrienn

Ha félsz belevágni a diétába, ha úgy érzed, kell egy kezdőlökés, néhány ötlet ahhoz, hogy pontosan mit és mennyit ehetsz egy-egy étkezésre, akkor tarts velünk!

Ismerd meg a szénhidrátszámolás, az inzulirezisztencia-diéta alapjait, A 160 grammos diéta titkai, gluténérzékenyeknek című workshopunkon!

Nem az a cél, hogy azonnal gasztrobloggereket megszégyenítő ételkölteményeket kreálj, csupa olyan alapanyagból, amiről még nem is hallottál. Az a cél,

  • hogy megtapasztald, mit jelent a “160 gramm szénhidrát” a valóságban,
  • hogy lásd, érezd, mekkora adagokat ehetsz, ha ezt az étrendet követed
  • hogy életedben talán először teljes kiőrlésű, gluténmentes gabonákat kóstolj.

Bemutatunk egy cöliákiára specializálódott, IR-szakértő dietetikus által összeállított teljes napi menüsort, amely összesen 160 grammnyi, megfelelő felszívódású szénhidrátot tartalmaz. Közben pedig a mindennapokban hasznosítható tippeket is kapsz az IR-diéta betartásához és választ kapsz a kérdéseidre.

dietabc

Oktató:
Időtartam: kb. 3 óra
Ár: 9 900 Ft

Mi a menü?

  • reggeli: 3 imádnivaló köleskása
  • uzsonna: gyümölcssaláta, könnyű dresszinggel
  • tízórai: házi sajtos keksz, joghurtos mártogatóssal
  • vacsora: gluténmentes melegszendvics, saját készítésű kenyérből, friss salátával
  • ebéd: csőben sült brokkoli, barna rizzsel

Következő időpontok

03.18. szombat
14:30
Szabad helyek: 4

Regisztráció

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Jelszó

Jelszó mégegyszer

Telefonszám (pl.: +36305550102)

Van ételallergiád/-intoleranciád?






A PCOS Szívügy Alapítvány igazoltan aktív önkéntese vagyok.
Feliratkozom a Mandulaliget hírlevelére.
Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket
Regisztráció
Ezzel az email címmel már regisztráltak.
Google+